Umjetnost samozadovoljavanja

A sada ide koreografija za ljubavni ples kojega ćete plesati same sa sobom. Preporučam da detaljno pročitate tekst nekoliko puta prije nego što se bacite na djelo. Isto tako možete držati upute negdje bliže sebi dok vježbate.

Navest ću samo prijedloge za osnovne vježbe, a vi ukoliko želite uljepšati koji trenutak nekom svojom ideju, slobodno to učinite. Možete započeti vježbanje s recimo toplom kupkom, mazanjem tijela s vašim omiljenim mlijekom ili losionom ili recimo sirovim kokosovim maslacem. Budite kreativni i stalno otkrivajte načine kako obogatiti svoje seksualno iskustvo.

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene

Neke žene nisu u stanju doživjeti klitoralni orgazam, a većina žena kada uopće priča o orgazmu misli na upravo ovu vrstu. To je zbog toga što velika većina žena ne zna ili nije osjetila svoj puni seksualni potencijal (razloge sam već navela). Ali mi možemo postići i druge tipove (ili okuse) orgazma, naš potencijal je daleko veći nego što si uopće dozvolimo dati pomisliti.

U ovom tekstu sam odlučila pisati malo o različitim vrstama orgazma.

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana

Kombiniranje masaže vulve i daha oceana je izuzetni važno tijekom samozadovoljavanja. Naša prirodna reakcija kada počnemo osjećati bilo kakvu intenzivnu senzaciju ili neudobnost je da prestanemo disati, stisnemo se tj. ukočimo. Ovo je suprotno od opuštanja naravno. Iako možda to tako ne doživljavamo, ali ovim postupkom se udaljavamo i prestajemo biti svjesni.

Princip samozadovoljavanja – UMJETNOST SAMOZADOVOLJAVANJA

Prvo da vas sve upozorim, ovo će biti dugačak članak i stoga ću ga raskomadati na par manjih jer znam da se nikome ne da čitati pola jutra bez obzira koliko je članak dobar ili poučan. Zapravo nije štos u tome da li vam se da ili vam se ne da, već u tome da li imate vremena ili ne.

Samozadovoljavanje je tema koja većinu žena čini nelagodnim. Kada se i pokrene tema većina žena se zacrveni, počne nervozno hihotati i vrlo očito nastoje ne gledati u oči drugim osobama koje su uključene u razgovor. I ja sam bila takva… prije. Nikada, ali nikada ne bih priznala da sam masturbirala, da ne spominjem upotrebu ikakvih igračaka.

Princip samozadovoljavanja – POVEZIVANJE SA SAMOM SOBOM

Potreba za povezivanjem sa samim sobom je osnovna i temeljna ljudska potreba koju često predvidimo u našim površnim i modernim životima. Ako pitate mene, ovo je kovčeg zlata za kojim svi tragamo:

Znati koji je glas našeg srca s takvom sigurnošću da je svaki trenutak kojega proživljavamo u našim životima najčišći i najprofinjeniji izražaj naše duše.

Principi samozadovoljavanja – MEDITACIJA

Vrlo je važno uspostaviti dnevnu rutinu u nekoj vrsti meditacije. Na ovaj način uspostavljate povezivanje sa vašom unutarnjom mudrosti i snagom. Kako bi jasno mogli čuti taj tihi glas, moramo biti prisutni, opušteni i svjesni. Kroz dan naš se um fokusira na sveopće prisutno brbljanje tj. interni dijalog. Ostaci emocija koje su nakupljene tijekom dana borave u našim tijelima i umu, a komentari vezani uz neki događaj konstantno se razmataju u našim mislima.

Princip samozadovoljavanja - POKRET

Vjerujem da u svima nama postoji taj neki unutarnji osjećaj sreće koje svako ljudsko biće osjeća kada se izražava slobodno bez ikakvih nametnutih ograničenja. A tako nešto također dolazi kroz pokrete pri plesu. Ples je dio naše osnovne kulture izražavanja.

VRH