Naučiti kako izmijeniti energetsku vibraciju je vrlo važna sposobnost ne samo za iscjelitelje energijom već i za osobe koje su energetski osjetljiviji. Hoću reći, da je ovo izuzetno važno za osobe koje su u stanju „pokupiti“ tuđe (u većini slučajeva negativno i čudno) raspoloženje tj. u ovom slučaju energetsku vibraciju. Kao što je to slučaj SA MNOM!

Od kada znam za sebe, uvijek sam objašnjavala drugima zašto mi se neka osoba ne sviđa ili zašto mi nije „sjela“. Prvo sam im govorila da mi „Čudno izgleda“, „Čudno zvuči“, „Čudno vibrira“ ili na kraju „Šumi“. Ne znam kako i zašto, bila sam tada mlađa, ali ovo su bili pojmovi koje i sada koristim kada opisujem nekoga.

Zašto sve ovo govorim, zato što iz vlastitog iskustva znam da je vrlo jednostavno se zapetljati u tuđim i ponekada u svojim energijama. Znate što mislim – govorim o trenucima u kojima vam se nešto loše ili neugodno dogodilo i kada ste mogli doslovno osjetiti kako vam razina energije pada.

Otvorite svoje srce

Budite blagi prema sebi. To što se događa vama događa se i svima oko vas.

Za mnoge ljude, ljubav prema samome sebi je, čini se, zadnji stadij razvoja srčane čakre. Mnogi od nas, naročito na Zapadu, znamo kako voljeti sve više od sebe samih. To je duboko ukorijenjeno u nama.

Iscijelite svoju energiju uz pomoć daha

Iscjeljivanje energijom možemo raditi na mnogo različitih načina. Najčešće koristimo ruke. Međutim, možete koristiti glas, oči ili misli, pa čak i DAH.

Dah je energetska spona između lakših vibracija nježnih energija i gušćih vibracija tvari. On je snažan alat za iscjeljivanje energijom.

Pronađite svoj centar

Postanite mirni i bistri uz pomoć ove tehnike iscjeljenja energijom

Pronalaženje centra je osnovna vježba za bilo kakav rad sa energijom. Sastoji se u fokusiranju energije i konstantno vraćanje u trenutak. Drugim riječima vraćamo pažnju na tijelo.

Često naš um, emocije i energije plešu naokolo, doslovno smo razbacani posvuda. Naše misli su na nekoj blesavoj rečenici koju je šef izgovorio dan prije, srce nam je sa najmilijima koji možda imaju probleme, možda nam je energija zapela negdje u prošlosti u nekom traumatičnom iskustvu kojega još uvijek proživljavamo.

Tehnike čišćenja vlastite energije

Svakodnevno održavanje zdravlja vlastite energije je iznimno važno za sveukupno dobro stanje organizma. Ovo se jednako odnosi i za fizičko stanje, naravno.

Svi mi imamo naše dnevne rituale kojima održavamo fizičko tijelo: kupanje, pranje zubi, vježbanje itd. I svi smo mi svjesni koliko su ove stvari važne.

Brinite se o svojoj energiji svakodnevno.

Izuzetno je važno voditi čistiti i održavati svoju vlastitu energiju i to na svakodnevnoj bazi.

Što je Chi ili Qi?

Chi (prana) je poznata pod nazivom životna energija, životna snaga, ki, qi, bio-energija, te pod mnogo drugih naziva, ovisno gdje živite.

Tisućama godina chi (prana) je bio poznati pojam i fenomen u svakoj naciji i kulturi duž cijelog svijeta. Činjenica da su ga neki istraživali, a neki ne, razlog je zašto neki nemaju pojma o čemu se radi. Na žalost, mi zapadnjaci spadamo u ovu zadnju skupinu.

Jin Shin Jyutsu je drevna metoda koja je ponovno otkrivena početkom 20-tog stoljeća i pokazala se kao izvrsna za sve koji se osjećaju tužno, tjeskobno, nervozno ili depresivno.

Svi smo znamo da se akupunktura često koristi kako bi olakšala traumu, bol, bolest ili stres. Jin Shin Jyutsu je stara japanska iscjeljujuća terapija. Ova terapija se najčešće koristila za liječenju tjeskobe, išijasa, kroničnih bolova u leđima i vratu, depresije i sličnih drugih stanja.

TOP TEME

Energetske tehnike uz pomoć kojih ćete se osigurati da vam loše raspoloženje ne pokvari dan i zdravlje
Više +
23 Ožujak 2016 Igor, u Odgoj za odrasle

Energetske tehnike uz pomoć kojih ćete se osigurati da vam loše raspoloženje ne pokvari dan i zdravlje

Otvorite svoje srce
Više +
22 Ožujak 2016 Igor, u Odgoj za odrasle

Otvorite svoje srce

Iscijelite svoju energiju uz pomoć daha
Više +
21 Ožujak 2016 Igor, u Odgoj za odrasle

Iscijelite svoju energiju uz pomoć daha

VRH