Radionica za Prirodno Iscjeljenje

Kroz 8 sati koje će polaznici provesti s nama, educirat ćemo ih raznim tehnikama koje je moguće raditi u slobodne vrijeme, dok gledaju TV, sjede u javnom prijevozu ili jednostavno prije odlaska u krevet. Cilj radionice je osnaživanje osobe kako bi preuzela život i zdravlje svog fizičkog, duhovnog i emotivnog tijela u svoje ruke.

DATUM: 02.04.2016 SUBOTA OD 9h

Živjeti svoju strast

Strast je ona koja nas čini živima. Strast je ono što nas motivira da djelujemo. Kada nas nešto inspirira osjećamo strast i želju za životom. Bez strasti smo polumrtvi. Možemo biti strastveni prema ljudima, arhitekturi, prirodi, sportu, oblacima, životinjama, glazbi, yogi, plesu, tijelu, meditaciji, disanju, hrani, poeziji, biljkama, duhovnom rastu...možemo biti beskonačno strastveni.

DATUM: 6.12.2014. SUBOTA U 17:45 h


Moć sadašnjeg trenutka - mini seminar

Biti prisutan cijelim svojim bićem u trenutku koji živimo stanje je koje u potpunosti transformira život. Ne vezujemo se za prošlost niti budućnost, topi se ogromna količina stresa iz našeg sustava te nas ispunjava mir i lakoća. Sve jest upravo onako kako jest SADA i OVDJE... mi prestajemo biti u otporu te dolazimo u stanje prihvaćanja ...postajemo slobodni....istinski smo prisutni za život.

DATUM: 27.11.2014 ČETVRTAK U 19.30 h


VRH